Διαδικτυακή video- ενημέρωση για τα πεπραγμενα της δημοτικής αρχης

Η ενημέρωση του πολίτη είναι η βάση της δημοκρατίας. Με αυτή την αρχή και με σύμμαχο την τεχνολογία, ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Όραμα για τη Δωρίδα ξεκινά μια ακόμα ανοιχτή, συμμετοχική, δημοκρατική διαδικασία ενημέρωσης για όλους τους δημότες.

Με μια σειρά από ζωντανές μεταδόσεις θα παρουσιάζει τη δημοτική του δράση, τον έλεγχο που ασκεί και θα δέχεται ερωτήσεις και αναφορές από του δημότες για προβλήματα του δήμου. μας. Ερωτήματα που θα απαντώνται από το συνδυασμό μας ή θα τίθενται στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο προς απάντηση από τους αρμόδιους αντιδημάρχους ή τον δήμαρχο.

Σκοπός της πρωτοβουλίας μας είναι να υπάρχουν ανοιχτές συναντήσεις και ερωτήσεις προς την αντιπολίτευση ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να ελέγχουμε τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. Επίσης θέλουμε να καλύψουμε ένα κενό, ή περισσότερο μια στρατηγική, που έχει υιοθετήσει η Δημοτική αρχή Καπεντζώνη να αποφεύγει να απαντά γραπτά ή έστω προφορικά στους δημότες.

Η πρώτη live μετάδοση μέσω της σελίδας μας στο facebook την Παρασκευή 15/5/30 και ωρα 17:30.. για ερωτήματα ή αναφορά προβλημάτων μπορείτε να στείλετε mail [email protected] ή μήνυμα στο messenger στη σελίδα του συνδυασμού μα στο facebook.

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ
ΘΑΝΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ?