Ουσιαστική επιβεβαίωση στο σχόλιο μας για το Copy Paste από την Δημοτική Αρχή Καπεντζώνη

Ξέρεις να κλέψεις; Ξέρω. Ξέρεις να φυλαχτείς; Δεν ξέρω. Τότε ας το, δεν ξέρεις…
Για το copy paste της ομάδας Καπεντζώνη ο λόγος…

——————————————————————————————————-
Ουσιαστική επιβεβαίωση του αρχικού σχολίου μας (http://tinyurl.com/y69ycx6f)
Μιλήσαμε για «μια απλή αντιγραφή – επικόλληση» και αυτό έγινε. Επιπλέον, πολύ πιθανό και λογοκλοπή, δηλαδή χωρίς άδεια του συντάκτη.

Το κείμενο που αντέγραψε η ομάδα Καπεντζώνη είναι ακριβώς το κείμενο του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης “Δήμος Πολιτών” του υποψηφίου δημάρχου Θήβας και σημερινού αντιπ/ρχη Στ. Ελλάδας κ. Γ. Αναστασίου, όπως αναφέρεται στη 2η παράγραφο του πρωτότυπου κειμένου (που προφανώς έπρεπε να την παραλείψουν οι αντιγραφείς). Γράφει λοιπόν ο κ. Αναστασίου: “… H εμπειρία που έχω αποκομίσει από την θέση μου ως Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας για το συγκεκριμένο θέμα και να δώσουμε λύσεις που θα είναι προς όφελος των δημοτών μας…”. Και συνεχίζει το πρόγραμμα του κ. Αναστασίου με αυτά που ακριβώς που αντέγραψε η ομάδα Καπεντζώνη: “…Η χώρα μας έχει θεσμοθετήσει μια σειρά νόμων και διατάξεων, προκειμένου να εναρμονιστεί με το Ευρωπαϊκό δίκαιο…”.

Όσον αφορά τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας, πράγματι, όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του, έχει “την αρμοδιότητα του σχεδιασμού & της λειτουργίας των έργων και εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας” (και επομένως και της Φωκίδας) και έχει αναλάβει και τις «ΜΕΛΕΤΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ».

Οπότε, το συμπέρασμα: το κείμενο της ομάδας Καπεντζώνη πράγματι είναι αντιγραφή-επικόλληση από το προεκλογικό πρόγραμμα άλλου συνδυασμού, όσον δε αφορά τον σχεδιασμό και τη λειτουργία του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων στο δήμο Δωρίδας και στο δήμο Δελφών την έχει αναλάβει ο Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας.
Αιδώς Αργείοι….

ΥΓ προς Δημοτική αρχή Καπεντζώνη: Αφού “μπήκατε στον κόπο” να σχολιάσετε τοποθετήσεις μας, θα θέλαμε και ένα σχόλιο για τα οικονομικά του δήμου μας . Το οφείλετε στους δημότες της Δωρίδας

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ?