Τα πρώτα ονόματα από τη ΔΕ Τολοφώνος, που στηρίζουν την πρωτοβουλία του συνδυασμού Όραμα για τη Δωρίδα

Ανακοινώνονται σήμερα τα πρώτα 21 ονόματα από τη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνος, που στηρίζουν την πρωτοβουλία του Θάνου Ασημάκη και του συνδυασμού Όραμα για τη Δωρίδα. Άνθρωποι από όλο το κοινωνικό και ηλικιακό φάσμα που δίνουν μια πρώτη εικόνα της φιλοσοφίας και των προθέσεων του συνδυασμού. Οι αντίστοιχες ανακοινώσεις για τις άλλες Δημοτικές ενότητες  θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

———————————————————————————————————

Υποστήριξη Υποψηφιότητας Ασημάκη Θάνου – Όραμα για τη Δωρίδα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΛΟΦΩΝΟΣ

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Το σημαντικό έλλειμμα διοίκησης και προοπτικής που παρουσιάζει ο δήμος μας και οι επιπτώσεις του στην μέχρι τώρα πορεία του αλλά και στο μέλλον του, οι ολοένα και μεγαλύτερες αντιδράσεις για τον τρόπο λειτουργίας, διοικητικά και πολιτικά, η καθήλωση στα προβλήματα και η ανεπάρκεια των υπευθύνων να δώσουν λύσεις, η προβληματική λειτουργία από την καθημερινότητα μέχρι τα οικονομικά αλλά κυρίως η ανυπαρξία οράματος, προοπτικής και ελπίδας για τον τόπο μας κάνουν ολοφάνερο σε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες της Δωρίδας ότι ο κύκλος της σημερινής δημοτικής αρχής κλείνει πλέον μετά από δύο θητείες. Μια διαπίστωση που κανείς πλέον δεν μπορεί να αγνοήσει ή να παραβλέψει.

Σε αυτή την καθήλωση πιστεύουμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε, να προτάξουμε ιδέες προτάσεις, ενέργεια και δράσεις που όχι μόνο θα ανακόψουν τον μαρασμό της Δωρίδας αλλά θα μπορέσουν να τον αντιστρέψουν, να δώσουν όραμα και πνοή. Απέναντι στην προβληματική λειτουργία και την ανεπάρκεια έχουμε να αντιπροτείνουμε σχέδιο δράσης, λύσεις και το κυριότερο νέα νοοτροπία στη διοίκηση του Δήμου με συμμετοχή, διαφάνεια, νομιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Με βάσει λοιπόν τις αδιαπραγμάτευτες αρχές που έθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ασημάκης Θάνος, στηρίζουμε την προσπάθεια των νέων ανθρώπων και των νέων ιδεών του συνδυασμού “Όραμα για τη Δωρίδα”. Μιας ομάδας που συνδυάζει τη δυναμικότητα και τη φρεσκάδα της νέας γενιάς αλλά και την πείρα και τη μεθοδικότητα των μεγαλύτερων, που είναι απαλλαγμένη από πρακτικές και αγκυλώσεις του παρελθόντος, που διαθέτει τις γνώσεις και τη δυνατότητα αξιοποίησης όλων των σύγχρονων αναπτυξιακών εργαλείων και  έχει την όρεξη και το μεράκι να συμβάλει στη νέα ελπιδοφόρα πρόταση για το μέλλον του δήμου μας.

Ως ενεργοί πολίτες τασσόμαστε στο πλευρό αυτής της προσπάθειας, από όποια θέση μπορεί ο καθένας μας να συμβάλει για ένα νέο Όραμα για τη Δωρίδα και καλούμε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες να συμπορευτούν στο πλευρό μας.

———————————————————————————————————

(Ακολουθούν υπογραφές συμπαράστασης, Ονοματεπώνυμο, τοπική κοινότητα, ιδιότητα, υπογραφή)

– Άνθιμος Γιώργος, Τολοφώνα Επιχειρηματίας
– Καραμπέτσος Δημήτριος, Παραλία Τολοφώνας Ιδ. Υπάλληλος
– Κασιδάκης Αντρέας, Τολοφώνα Δημ. Υπάλληλος
– Κασιδάκης Πέτρος, Τολοφώνα Πρώην πρόεδρος Τολοφώνας
– Κλάγκος Απόστολος, Ερατεινή Επαγγελματίας
– Κατσούλης Χαράλαμπος, Μηλιά Συνταξιούχος
– Κολλητήρη Σοφία, Ελαία Δημοτική τραγουδίστρια
– Μακρή – Ρεκούτη Ευθυμία, Παραλία Τολοφώνας Συντ. ΟΤΕ
– Μακρανδρέου Γιάννης, Χάνια
– Ταράτσας Δήμος, Ερατεινή Λογιστής – Φοροτεχνικός
– Πάνου Παναγιώτης, Τολοφώνα Αγρότης
– Σερεντέλος Αθανάσιος, Τολοφώνα Συνταξιούχος

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ?